Damen Shiprepair Harlingen – ProLine Meku brandslanghaspel

 

Bedrijf: Damen Shiprepair Harlingen
Montage werkzaamheden: Monteren Pro Line Meku brandslanghaspel
Keuringswerkzaamheden:
Keuren: brandblussers

Keuren: brandslanghaspels en brandslagen

Keuren: noodverlichting

Keuren: EHBO middelen

   

Bij DAMEN Shiprepair Harlingen hebben wij een Pro Line Meku brandslanghaspel geplaatst. Daarnaast hebben wij ook onderhoud- en keuringswerkzaamheden uitgevoerd aan brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting en EHBO middelen.

 

 

Pro Line Meku

In de kantine van Damen Shirprepair Harlingen hebben wij de Pro Line brandslanghaspel van het bedrijf MEKU BV uit Beetgumermolen geplaatst.

De Pro Line brandslanghaspels zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. De brandslanghaspel is eenvoudig te monteren door het “Schuif-in Systeem”. Daarnaast is in deze brandslanghaspel weinig kunststof gebruikt omdat dit tijdens een eventuele brand zeer kwetsbaar is.

De Pro-Line brandslanghaspels worden standaard geleverd met een fosforescerende (Glow in the Dark) naamplaat en spuitmond. Als de verlichting in een gebouw uitvalt zal de brandslanghaspel toch gevonden kunnen worden.

  • Eenvoudige montage.
  • Weinig kunststof.
  • Spuitmond en plaat geeft licht.

 

 

 

Damen Shiprepair

De scheepswerf van Damen Shiprepair in Harlingen biedt plaats aan schepen tot een lengte 130 meter. De scheepswerf is goed bereikbaar via de Waddenzee, zonder belemmeringen zoals sluizen, bruggen of getijdenbeperkingen.

 

 

 

Vecened, wij hebben verstand van brandveiligheid.

Ben je ook op zoek naar een keuringsbedrijf voor de brandveiligheidsmiddelen? Wij zijn REOB gecertificeerd keuringsbedrijf voor het keuren en onderhouden alle soorten brandblusmiddelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact opnemen