fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Jacob Smeding, Ivo Siemonsma en Jitze Feenstra.

En met heel veel passietrots en enthousiasme zijn wij 1 februari 2020 gestart met onze nieuwe bedrijf:

 

Vecened.

 

Jacob Smeding
Ivo Siemonsma
Jitze Feenstra

Wat doen wij?

Kort gezegd… wij hebben verstand van brandveiligheid.

Vecened staat voor Veiligheid Centrale Nederland. Wat wij doen is het keurenonderhouden en leveren brandbeveiliging in gebouwen en op schepen.

Wij keuren, onderhouden en leveren:

Ons werkgebied

Vanuit onze vestigingsplaats Harlingen bedienen wij vooral de vijf noordelijke provincies: FrieslandGroningen, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland.

Voor het onderhouden en keuren van brandbeveiliging, brandblusinstallatie en veiligheidsmiddelen op schepen werken wij landelijk. Wij keuren en onderhoud brandbeveiliging op schepen onder andere in de volgende havens: Vlissingen, IJmuiden, Amsterdam, Rotterdam, Vlissingen, Eemshaven enz.

 

 

 

 

Meer dan 20 jaar ervaring

Wij zijn een nieuw bedrijf, maar wel met meer dan 20 jaar ervaring in de brandveiligheid.

Vecened is gestart in 2020 door Ivo Siemonsma & Jacob Smeding in samenwerking met Mensonides Installatie uit Harlingen. Graag stellen wij ons hieronder aan u voor:

 

 

Jacob Smeding

Ik ben Jacob Smeding en ik werk al meer dan 20 jaar in de branche van brandbeveiliging. Ik heb mijn ervaring opgedaan bij verschillende brandbeveiligingsbedrijven in Friesland. Mijn passie en specialisme is het keuren en onderhouden van brandbeveiliging aan boord van binnenvaartschepen & zeevarende schepen.

Ook ben ik sinds 1997 brandweerman in Harlingen. Mijn ervaring als brandweerman komt tijdens mijn werk voor Vecened zeer goed van pas.

Jacob Smeding

 

 

Ivo Siemonsma

Ik werk al meer dan 6 jaar in de branche van brandbeveiliging. Ik zal binnen Vecened vooral het contact met klanten onderhouden en de interne taken uitvoeren.

Samen met Jacob kijk ik er naar uit om de brandveiligheid in uw bedrijf of aan boord van uw schip uit handen te nemen.

 

Ivo Siemonsma

 

 

Jitze Feenstra

Jitze Feenstra is sinds 1 maart 2020 werkzaam bij VECENED. Jitze komt uit Menaldum en zit bij de vrijwillige brandweer. Doordat Jitze de mentaliteit en correcte werkwijze hanteert waar VECENED voor staat, past hij perfect in de groep. Jitze is duidelijk over zijn mening betreffende veiligheid: “Een veiligheid inspectie of het leveren van veiligheid, moet uitstekend zijn. Hier kun je niet in falen. Anders kost het levens”.

 

Jitze Feenstra

 

 

Mensonides Installatie – Radboud Mensonides

In samenwerking met Ivo en Jacob zijn wij het keuringsbedrijf Vecened gestart. Wij zien het keuringsbedrijf als mooie toevoeging van ons aanbod van onze huidige aanbod van producten en diensten. Samen gaan we voor brandveiligheid in elk bedrijf.

Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét installatiebedrijf uit Harlingen. Wij zijn totaal aanbieder op het gebied van installatietechniekelektrotechniek en duurzame techniek. Samen met mijn broers Niels en Jelmer vormen wij de directie van Mensonides Installatie.

 

Radboud Mensonides

 

 

 

Meer informatie

Op zoek naar een keuringsbedrijf voor de brandinstallatie op uw bedrijf? 

Neem contact met ons op. 

Contact