fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Vecened keurt

brandblussers &

veiligheidsmiddelen

in uw bedrijf.

En dat doen we met veel enthousiasme en plezier.

 


Wij zijn Vecened, een enthousiast en professioneel team van inspecteurs voor het keuren van brandblussers, brandhaspels, noodverlichting, EHBO koffers, AED’s & gereedschap.

Daarnaast beschikken onze inspecteurs ook over de juiste papieren om blusgassystemen te keuren in de scheepvaart, zoals: Co2, FM-200 en NOVEC 1230.

Vecened werkt met een team van échte specialisten met passie voor hun werk en brandveiligheid. Wist je bijvoorbeeld dat de meeste inspecteurs van Vecened ook bij de vrijwillige brandweer zitten.

 

Vecened staat voor: Veiligheid Centrale Nederland.

Waarom kiezen voor Vecened:


Vecened is flexibel.

Wij veranderen mee met de wensen van onze klant.

Vecened luistert.

Wij  luisteren naar onze klant en bieden onze klanten de allerbeste service.

Vecened is kwaliteit.

Wij beschikken over alle benodigde certificaten en onze inspecteurs zijn op de hoogte van alle wettelijke eisen op het gebied van brandveiligheid.


Wij werken onder andere voor:

Ons werkgebied

Vanuit onze vestigingsplaats Harlingen bedienen wij de vijf noordelijke provincies: FrieslandGroningen, Drenthe, Noord-Holland en Flevoland.

 

Werkgebied scheepvaart

Voor het keuren van brandbeveiliging, blusgassysteem en veiligheidsmiddelen op schepen werken wij landelijk. Wij inspecteren binnenvaartschepen en zeevaartschepen onder andere in de volgende havens: Amsterdam, Delfzijl, Eemshaven, Harlingen, Hengelo, Meppel, Moerdijk, Zeeland, Rotterdam, Vlissingen, Wageningen, IJmuiden, Nijmegen, enz.

 

 


 

Opgericht door Mensonides Installatie

Vecened is opgericht door Mensonides Installatie uit Harlingen. Mensonides Installatie is al meer dan 40 jaar hét installatiebedrijf uit Harlingen. Het is een totaal aanbieder op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek en duurzame techniek.

Mensonides Installatie voert jaarlijks vele keuringen en inspecties uit aan verwarmingsinstallaties en elektrische installaties. Omdat wij van onze klanten steeds vaker de vraag kregen of wij ook brandblussers, veiligheidsmiddelen, gereedschap, enz  keuren, zijn wij gestart met het keuringsbedrijf Vecened.

Met Vecened richten wij ons specifiek op het keuren van Brandblusmiddelen, Noodverlichting, EHBO koffers,  AED’s, gereedschap en Blusgassystemen in de scheepvaart. 

 


 

Ben je opzoek naar een keuringsbedrijf

voor de brandbeveiliging op uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op. Wij geven u eerlijk advies en hebben scherpe tarieven. 

Contact