fbpx

Waarom een periodieke brandblusser keuring

Ten eerste is het periodiek keuren van brandblussers een wettelijke verplichting. Ook de keuring van andere brandveiligheidsmiddelen zoals brandhaspels, noodverlichting, EHBO-koffers en AED’s vallen onder deze verplichting.

Ook stelt de brandverzekering verplicht dat brandblussers, brandhaspels en andere brandveiligheidsmiddelen periodiek worden gekeurd. Het kan dus voorkomen wanneer brandblussers en andere blusmiddelen niet zijn gekeurd, de verzekeraar niet uitkeert na een brand.

 

Daarnaast is het voor de veiligheid van uw medewerkers belangrijk dat een brandblusser werkt als die nodig is. Een kleine brand kan namelijk snel uitbreiden. Hoe sneller een brand wordt geblust hoe kleiner de schade.

 

 

Keuringsfrequentie brandblusser

Volgens deze NEN norm dienen alle draagbare en verrijdbare brandblussers minimaal 1 x per jaar gekeurd te worden. De brandblussers dienen gekeurd te worden door een onderhoudsbedrijf met een REOB keurmerk.

Laat daarom je brandblussers minimaal 1 keer per jaar keuren.

 

 

Brandblusser controle door Vecened

Door te kiezen voor Vecened bent u er zeker van dat de brandblussers volgens de regels worden gekeurd. Wij zijn REOB gecertificeerd en keuren brandblussers volgens de vastgestelde regels.

 

  • Eerlijke scherpe prijzen
  • Wij controleren alle merken
  • Geen voorrijkosten
  • Afspraak = afspraak

 

 

Tarieven onderhoud brandblussers.

Wij hanteren een staffelprijs voor het onderhoud van brandblussers. De prijzen staan hieronder vermeld.

 

Prijslijst keuring Brandblussers

AantalPrijs / st. (excl. btw)
1 st.€ 32,50
2 st. € 24,75
3 st. € 20,16
4 st. € 17,88
5 st.€ 14,25
> 6 st. € 11,00
> 25 st. Maatwerk

 

 Offerte aanvragen


Vecened helpt je met het het keuren van Brandblussers, Brandhaspels, Noodverlichting, EHBO koffers, AED's, Gereedschap en Blusgassysteem scheepvaart.

Bel, App of vul ons aanvraagformulier in voor een scherpe offerte.


Offerte aanvragen

Wij keuren in Friesland, Groningen, Noord-Holland, Drenthe en Flevoland.