fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Brandblussers keuren in Flevoland

Vecened keurt, controleert en onderhoud brandblussers in de gehele provincie Flevoland. Vecened is een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook keurt Vecened op schepen in Flevoland.

 

Heldere afspraken, eerlijk advies

Vecened staat voor heldere en transparante tarieven. De prijzen die wij u geven zijn altijd inclusief zegels, sticker en rapportage en exclusief voorrijkosten.

Klik hier voor onze prijslijst voor het keuren van brandblussers in Flevoland.

Voordelen Vecened

  • Enthousiast en professioneel team.
  • Afspraak = afspraak.
  • REOB® gecertificeerd.
  • Keurt in heel Flevoland.

Hoe vaak dien ik brandblussers te laten keuren?

Wist u dat uw brandverzekering waarschijnlijk hogere eisen stelt aan het keuren van brandblussers dan de overheid? De meeste bedrijven in de provincie Flevoland dienen daarom jaarlijks de brandblussers te laten nakijken.

Uiteraard zoekt Vecened het graag voor u uit hoe vaak de brandblussers in uw bedrijf in Flevoland gekeurd dienen te worden.

Lees meer over de keuringsfrequentie in ons artikel: Hoe vaak moeten brandblussers gekeurd worden?

Contact opnemen


 

Periodieke keuring blusmiddelen – Flevoland

Je wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat brandblussers werken, mocht je ze ooit nodig hebben. Daarom is periodiek onderhoud noodzakelijk. Ook eist de brandverzekering dat brandblussers periodiek worden gekeurd.

Vecened adviseert bedrijven in Flevoland over het onderhoud van brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, EHBO Koffers en AED’s.

 

Vecened keurt brandblussers in elke branche in Flevoland

Vecened heeft ruime ervaring in het keuren van brandblussers in elke branche. Wij keuren brandblussers in de provincie Flevoland onder andere in de volgende branches: vastgoed, industrie, zorg, onderwijs, horeca en de agrarische sector .

 Offerte aanvragen


Vecened helpt je met het het keuren van Brandblussers, Brandhaspels, Noodverlichting, EHBO koffers, AED's, Gereedschap en Blusgassysteem scheepvaart.

Bel, App of vul ons aanvraagformulier in voor een scherpe offerte.


Offerte aanvragen

Wij keuren in Friesland, Groningen, Noord-Holland, Drenthe en Flevoland.

 

 

Wij keuren brandblussers in de hele provincie Flevoland, zoals in: Almere, Lelystad, Dronten, Emmeloord, Zeewolde, Urk, Biddinghuizen, Swifterbant, Marknesse, Ens, enz.