fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Brandblussers keuren in Friesland

Vecened keurt, controleert en onderhoud brandblussers in de gehele provincie Friesland. Vecened is een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook keurt Vecened op schepen in Friesland.

 

Heldere afspraken, eerlijk advies

Vecened staat voor heldere en transparante tarieven. De prijzen die wij u geven zijn altijd inclusief voorrijkosten, zegels, sticker en rapportage.

Klik hier voor onze prijslijst voor het keuren van brandblussers. Onze prijzen zijn inclusief voorrijkosten in heel Friesland.

Voordelen Vecened

  • Enthousiast en professioneel team.
  • Afspraak = afspraak.
  • REOB® gecertificeerd.
  • Keurt in heel Friesland.

Hoe vaak dien ik brandblussers te laten keuren?

Wist u dat uw brandverzekering waarschijnlijk hogere eisen stelt aan het keuren van brandblussers dan de overheid? De meeste bedrijven in de provincie Friesland dienen daarom jaarlijks de brandblussers te laten nakijken.

Uiteraard zoekt Vecened het graag voor u uit hoe vaak de brandblussers in uw bedrijf in Friesland gekeurd dienen te worden.

Lees meer over de keuringsfrequentie in ons artikel: Hoe vaak moeten brandblussers gekeurd worden?

Contact opnemen


 

Periodieke keuring blusmiddelen – Friesland

Je wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat brandblussers werken, mocht je ze ooit nodig hebben. Daarom is periodiek onderhoud noodzakelijk. Ook eist de brandverzekering dat brandblussers periodiek worden gekeurd.

Vecened adviseert bedrijven in Friesland over het onderhoud van brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, EHBO Koffers en AED’s.

 

Vecened keurt brandblussers in elke branche in Friesland

Vecened heeft ruime ervaring in het keuren van brandblussers in elke branche. Wij keuren brandblussers in de provincie Friesland onder andere in de volgende branches: vastgoed, industrie, zorg, onderwijs, horeca en de agrarische sector .