fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Brandblussers keuren in Drenthe

Vecened keurt, controleert en onderhoud brandblussers in de gehele provincie Drenthe. Vecened is een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook keurt Vecened op schepen in Drenthe.

 

Heldere afspraken, eerlijk advies

Vecened staat voor heldere en transparante tarieven. De prijzen die wij u geven zijn altijd inclusief zegels, sticker en rapportage en exclusief voorrijkosten.

Klik hier voor onze prijslijst voor het keuren van brandblussers in Drenthe.

Voordelen Vecened

  • Enthousiast en professioneel team.
  • Afspraak = afspraak.
  • REOB® gecertificeerd.
  • Keurt in heel Drenthe.

Hoe vaak dien ik brandblussers te laten keuren?

Wist u dat uw brandverzekering waarschijnlijk hogere eisen stelt aan het keuren van brandblussers dan de overheid? De meeste bedrijven in de provincie Drenthe dienen daarom jaarlijks de brandblussers te laten nakijken.

Uiteraard zoekt Vecened het graag voor u uit hoe vaak de brandblussers in uw bedrijf in Drenthe gekeurd dienen te worden.

Lees meer over de keuringsfrequentie in ons artikel: Hoe vaak moeten brandblussers gekeurd worden?

Contact opnemen


 

Periodieke keuring blusmiddelen – Drenthe

Je wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat brandblussers werken, mocht je ze ooit nodig hebben. Daarom is periodiek onderhoud noodzakelijk. Ook eist de brandverzekering dat brandblussers periodiek worden gekeurd.

Vecened adviseert bedrijven in Drenthe over het onderhoud van brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, EHBO Koffers en AED’s.

 

Vecened keurt brandblussers in elke branche in Drenthe

Vecened heeft ruime ervaring in het keuren van brandblussers in elke branche. Wij keuren brandblussers in de provincie Drenthe onder andere in de volgende branches: vastgoed, industrie, zorg, onderwijs, horeca en de agrarische sector .

 Offerte aanvragen


Vecened helpt je met het het keuren van Brandblussers, Brandhaspels, Noodverlichting, EHBO koffers, AED's, Gereedschap en Blusgassysteem scheepvaart.

Bel, App of vul ons aanvraagformulier in voor een scherpe offerte.


Offerte aanvragen

Wij keuren in Friesland, Groningen, Noord-Holland, Drenthe en Flevoland.

 

 

Wij keuren brandblussers in de hele provincie Drenthe, zoals in: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Roden, Coevorden, Klazienaveen, Eelde-Paterswolde, Zuidlaren, Beilen, enz.