fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Brandblussers keuren in Oosterwolde

Vecened keurt, controleert en onderhoud brandblussers in Oosterwolde. Vecened is een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook keurt Vecened op schepen in Oosterwolde.

 

Heldere afspraken, eerlijk advies

Vecened staat voor heldere en transparante tarieven. De prijzen die wij u geven zijn altijd inclusief voorrijkosten, zegels, sticker en rapportage.

Klik hier voor onze prijslijst voor het keuren van brandblussers. Onze prijzen zijn inclusief voorrijkosten naar Oosterwolde.

Voordelen Vecened

  • Enthousiast en professioneel team.
  • Afspraak = afspraak.
  • REOB® gecertificeerd.
  • Keurt ook in Oosterwolde.

Hoe vaak dien ik brandblussers te laten keuren?

Wist u dat uw brandverzekering waarschijnlijk hogere eisen stelt aan het keuren van brandblussers dan de overheid? De meeste bedrijven in Oosterwolde laten daarom jaarlijks de brandblussers nakijken.

Uiteraard zoekt Vecened graag voor je uit hoe vaak de brandblussers in je bedrijf gekeurd dienen te worden.

Lees meer over de keuringsfrequentie in ons artikel: Hoe vaak moeten brandblussers gekeurd worden?

Contact opnemen


 

Periodieke keuring blusmiddelen – Oosterwolde

Je wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat brandblussers werken, mocht je ze ooit nodig hebben. Daarom is periodiek onderhoud noodzakelijk. Ook eist de brandverzekering dat brandblussers periodiek worden gekeurd.

Vecened adviseert bedrijven in Oosterwolde over het onderhoud brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, EHBO Koffers en AED’s.

 

Vecened keurt brandblussers voor elke branche in Oosterwolde

Vecened heeft ruime ervaring in het keuren van brandblussers in elke branche. Wij keuren brandblussers in de Oosterwolde onder andere voor de volgende branches: vastgoed, industrie, zorg, onderwijs, transport & logistiek, horeca, agrarische sector, enz.