fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Brandblussers keuren in Hoogezand

Vecened keurt, controleert en onderhoud brandblussers in Hoogezand. Vecened is een REOB gecertificeerd onderhoudsbedrijf. Ook keurt Vecened op schepen in Hoogezand.

 

Heldere afspraken, eerlijk advies

Vecened staat voor heldere en transparante tarieven. De prijzen die wij u geven zijn altijd inclusief zegels, sticker, rapportage en exclusief voorrijkosten.

Klik hier voor onze prijslijst voor het keuren van brandblussers in Hoogezand.

Voordelen Vecened

  • Enthousiast en professioneel team.
  • Afspraak = afspraak.
  • REOB® gecertificeerd.
  • Keurt ook in Hoogezand.

Hoe vaak dien ik de brandblussers te laten keuren?

Wist u dat uw brandverzekering waarschijnlijk hogere eisen stelt aan het keuren van brandblussers dan de overheid? De meeste bedrijven in Hoogezand laten daarom jaarlijks de brandblussers nakijken.

Uiteraard zoekt Vecened graag voor je uit hoe vaak de brandblussers in je bedrijf gekeurd dienen te worden.

Lees meer over de keuringsfrequentie in ons artikel: Hoe vaak moeten brandblussers gekeurd worden?

Contact opnemen


 

Periodieke keuring blusmiddelen – Hoogezand

Je wilt er natuurlijk op kunnen vertrouwen dat brandblussers werken, mocht je ze ooit nodig hebben. Daarom is periodiek onderhoud noodzakelijk. Ook eist de brandverzekering dat brandblussers periodiek worden gekeurd.

Vecened adviseert bedrijven in Hoogezand over het onderhoud brandblussers, brandslanghaspels, noodverlichting, EHBO Koffers en AED’s.

 

Vecened keurt brandblussers voor elke branche in Hoogezand

Vecened heeft ruime ervaring in het keuren van brandblussers in elke branche. Wij keuren brandblussers in Hoogezand onder andere voor de volgende branches: vastgoed, industrie, zorg, onderwijs, transport & logistiek, horeca, agrarische sector, enz.