fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Rookmelders inclusief montage

in Harlingen

Rookmelders zijn van levensbelang. Daarom zijn rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht in elke woning in Harlingen. Met een rookmelder wordt een beginnende brand veel sneller ontdekt, waardoor bewoners meer tijd krijgen om de woning veilig te verlaten.

Weet je niet precies hoeveel rookmelders je nodig hebt en waar ze opgehangen moeten worden? Vecened biedt je rookmelders inclusief montage in Harlingen aan.

 

Rookmelders inclusief montage in Harlingen

Er bestaan veel verschillende merken en type rookmelders. Wij hebben twee soorten rookmelders geselecteerd met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding van het A-merk FireAngel :

 

Deze rookmelders bieden wij aan als set van 3 stuks inclusief installatie en montage in Harlingen. Uiteraard is deze set uit te breiden met extra rookmelders, hittemelders en/of koolmonoxidemelders. Beide rookmelders beschikken over de volgende eigenschappen:

  • Vaste Lithiumbatterij met een levensduur van minimaal 10 jaar.
  • Inclusief montage in Harlingen.
  • Prijs op aanvraag.

 

Laat je rookmelders in Harlingen monteren door Vecened

Wil je er helemaal zeker van zijn dat jouw rookmelders goed worden gemonteerd en geïnstalleerd? Laat ze dan installeren en monteren door Vecened. De rookmelder installateur van Vecened komt bij je thuis in Harlingen om de rookmelders te installeren. De medewerker geeft advies over het aantal rookmelder en geeft uitleg over het gebruik.

Bij Vecened ben je verzekerd van een goede montage van de rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders. Wij monteren en installeren rookmelders van het gerenommeerde merk Fire Angel.

Hoeveel rookmelders je nodig hebt, hangt van de woning en vooral de woonlagen af. Als stelregel kun je hanteren dat er op elke woonlaag minimaal 1 rookmelder aanwezig dient te zijn. Dus bestaat je woning in Friesland uit drie woonlagen, dan dienen er minimaal 3 rookmelders aanwezig te zijn.

 

Rookmelders laten plaatsen in Harlingen, Vecened is rookmelder installateur in Harlingen.

 

Offerte aanvragen