fbpx

"Wij hebben verstand van Veiligheid"

Rookmelders inclusief montage

in de provincie Friesland

Rookmelders zijn van levensbelang. Daarom zijn rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht in elke woning in Friesland. Met een rookmelder wordt een beginnende brand veel sneller ontdekt, waardoor bewoners meer tijd krijgen om de woning veilig te verlaten.

Weet je niet precies hoeveel rookmelders je nodig hebt en waar ze opgehangen moeten worden? Vecened biedt u rookmelders inclusief montage in Friesland aan.

 

Rookmelders inclusief montage in Friesland

Er bestaan veel verschillende merken en type rookmelders. Wij hebben twee soorten rookmelders geselecteerd met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding: FireAngel rookmelder – ST-620-BNLT2T & ST-630-BNLT (koppelbaar).

Deze rookmelders bieden wij aan als set van 3 stuks inclusief installatie en montage in de provincie Friesland. Uiteraard is deze set uit te breiden met extra rookmelders, hittemelders en/of koolmonoxidemelders. Beide rookmelders beschikken over de volgende eigenschappen:

 

  • Vaste Lithiumbatterij met een levensduur van minimaal 10 jaar.
  • Inclusief montage in Friesland.
  • Prijs op aanvraag.

 

Laat je rookmelders in Friesland monteren door Vecened

Wil je er helemaal zeker van zijn dat jouw rookmelders goed worden gemonteerd en geïnstalleerd? Laat ze dan installeren en monteren door Vecened. De rookmelder installateur van Vecened komt bij je thuis in de provincie Friesland om de rookmelders bij je thuis te installeren. De medewerker geeft advies over het aantal rookmelder en geeft uitleg over het gebruik.

Bij Vecened ben je verzekerd van een goede montage van de rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders. Wij monteren en installeren rookmelders van het  gerenommeerde merk FireAngel.

Hoeveel rookmelders je nodig hebt, hangt van de woning en vooral de woonlagen af. Als stelregel kun je hanteren dat er op elke woonlaag minimaal 1 rookmelder aanwezig dient te zijn. Dus bestaat je woning in Friesland uit drie woonlagen, dan dienen er minimaal 3 rookmelders aanwezig te zijn.

 

Rookmelders laten plaatsen in Friesland, Vecened is rookmelder installateur in Friesland.

 

Offerte aanvragen